لوگو دکتر غزاله موسوی زاده
Rating is disabled

علل ناباروری بعد از سقط جنین

علل ناباروری بعد از سقط جنین

 

قبل از هر توضیحی باید بدانیم که منظور از سقط جنین چیست و بیشتر در چه زمانی سقط صورت می گیرد ؟

سقط جنین معمولاً تا قبل از هفته ی 20 بارداری انجام می شود و در صد کمی از بانوان هستند که امکان دارد به دلایل مختلف جنین خود را سقط کنند ولی به طول کل سقط بیشتر در 3 ماه اول رخ می دهد .افرادی که سقط های مکرر انجام می دهند امکان ناباروری در آن ها وجود دارد اما نمی توان به قطعیت گفت که این افراد احتمال بچه دار شدن را به طور کامل از دست داده اند .

افرادی که سقط های مکرر داشته اند می تواند با رعایت موارد زیر شانس بارداری موفق را به خود بدهند که عبارتست از :

· در گام نخست شما باید به یک متخصص زنان و زایمان رجوع کنید تا شما را معاینه و آزمایش های لازم را برای شما تجویز کند تا موارد لازم را بررسی کند .

سقط های مکرر دلایل های مختلفی می تواند داشته باشد که عبارتست از اختلالات هورمونی ، ناهنجاری های ژنتیکی جنین ، لخته شدن خون به صورت ارثی ، افزایش سن مادر ، اختلال رحم ، بیماری متابولیکی که در صورتی که مادر دارای سقط های پشت سر هم باشد باید عوامل مختلف تاثیر گذار را کنترل کند تا بتواند در بارداری موفق باشد .بهتر است بدانید به غیر از عوامل نامبرده عوامل های دیگر وجود دارد که باعث می شود جنین سقط شود مانند بیماری قلبی ،کلیوی ، تیروئیدی و …

· بعد از تجویز آزمایش توسط متخصص زنان، بیمار باید به تمام موارد های لازم که توسط پزشک تجویز شده عمل و رعایت کند تا بتواند بارداری موفقی داشته باشد .

· اضطراب یکی از عواملی است که می تواند در سقط جنین بسیار تاثیر گذار باشد و کنترل آن می تواند در بارداری بسیار موثر باشد .

· مصرف برخی از داروها می تواند در کنترل و متعادل کردن اختلالات موثر باشد بهتر است برای نتیجه بهتر داروها رو به موقع و طبق دستور پزشک مصرف کنید.

·بهتر است اگر تصمیم به بارداری دارید خود را از لحاظ جسمی و روحی آماده کنید و حتماً زیر نظر پزشک باشید .و از مصرف برخی موارد مانند الکل و سیگار خودداری کنید.

برخی از خدمات دکتر موسی زاده متخصص زنان و زایمان عبارتست ازسرطان رحم

زایمان طبیعی

زایمان سزارین

درمان ناباروری

IVF

لاپاراسکوپی

منتظر نظرات و انتقادات شما عزیزان هستیم .

 

 

دکتر غزاله موسوی زاده

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی
فلوشیپ نازایی از پژوهشکده علمی صارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *