لوگو دکتر غزاله موسوی زاده

دکتر خوب برای درمان تخمدان پلی کیستیک

دکتر خوب برای درمان تخمدان پلی کیستیک

سندروم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک ( PCOS) یک مشکل بهداشتی است که بر روی 1 زن در 10 زن در سن بلوغ تاثیر می گذارد. زنان مبتلا به PCOS دارای اختلالات هورمونی و متابولیسم هستند که ممکن است بر سلامت و ظاهر کلی آنها تأثیر بگذارد. PCOS همچنین یک علت شایع و قابل درمان ناباروری است.

درمان تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک را می توان با انجام برخی از اقداماتی که دکتر برای درمان تخمدان پلی کیستیک در اختیارتان می گذارد بهبود بخشید و مدیریت کرد. با این حال در ادامه به توضیح برخی از اقدامات لازم را شرح خواهیم داد.

دکتر خوب برای درمان تخمدان پلی کیستیک

تغییر در سبک زندگی

زنان دارای اضافه زون، علائم و خطر ابتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک را دارند که با کاهش وزن می توانند از این میزان بکاهند. کاهش وزن فقط 5٪ می تواند منجر به بهبود قابل توجه در PCOS شود.

شاخص توده بدنی طبیعی در افراد به طور متوسط بین 18.5 الی 24.9 می باشد. با ورزش منظم، داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل می توانید وزن خود را کنترل کنید.

درمان دارویی

برخی از دارو ها برای درمان برخی از علائم PCOS مورد استفاده قرار می گیرند. که این علائم عبارتند از :

دوره های نامنظم و یا غیر واقعی قاعدگی

ممکن است برای ایجاد دوره های منظم استفاده از قرص های پیشگیری از بارداری نیز توسط متخصص زنان تجویز شود. یا دوره ای متناوب از قرص های پروژسترون که حدود 3 لی 4 ماه به طول می انجامد را برای فرد توصیه کند.

تجویز دوره ای این دارو ها باعث کاهش میزان ابتلا به سرطان رحم (آندومتر) و دوره های نامنظم قاعدگی می شود.

سایر روش های هورمونی ضد بارداری، مانند سیستم داخل رحمی (IUS) این ریسک را نیز کاهش می دهد.

تمامی این موارد بعد از معاینه توسط متخصص زنان برای درمان تخمدان پلی کیستیک مشخص و تجویز می شود.

مشکلات باروری

با مراجعه به دکتر خوب برای درمان تخمدان پلی کیستیک و انجام روش های درمانی صحیح، فرد قادر به باردار شدن می باشد.

بیشتر خانم هایی که به این سندروم مبتلا هستند، می توانند بعد از دوره ی کوتاهی مصرف برخی از دارو ها در فواصل و دوره های مختلف، درمان شوند و بارداری را تجربه نمایند.

در صورت عدم موفقیت در درمان دارویی، استفاده از روش بارداری با IVF نیز انجام می شود.

تجویز برخی از دارو های خاص و استفاده منظم آن ها نیز در خانم ها باید صورت گیرد تا بتوان نتیجه خوبی را از درمان دریافت نمود.

لاپاراسکوپی تخمدان

یکی از روش هایی که برای درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک انجام می شود، نیز استفاده از لاپاروسکوپی تخمدان است که برای بررسی تخمدان ها در افرادی که درمان دارویی پاسخ نداده است صورت می گیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به مقاله لاپاراسکوپی مراجعه نمایید.

انتخاب یک دکتر خوب برای درمان تخمدان پلی کیستیک و داشتن بارداری سالم بسیار مهم و حیاتی است.  جهت تعیین وقت مشاوره و مراجعه به پزشک با شماره 02144328244 تماس بگیرید. همچنین برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام مراجعه نمائید.

خطرات بارداری

افرادی که به این سندروم مبتلا هستند می توانند با عوارضی چون فشار خون بالا (پرفشاری خون)، پره اکلامپسی، دیابت بارداری و سقط جنین در زمان بارداری رو به رو شوند. با این حال با مراجعه به دکتر خوب برای درمان PCOS می توانند میزان این عوارض را بسیار کاهش دهند.

همچنین افراد چاق که قصد بارداری دارند نیز ممکن است به این عوارض دچار شوند. پس برای داشتن بارداری سالم متخصصان زنان توصیه می کنند که حتما وزن خود را قبل از بارداری کم کنند.

خانم های زیادی برای تشخیص و درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک به دکتر موسوی زاده مراجعه می کنند و بعد از نیز بارداری سالمی را تجربه می کنند.

https://www.nhs.uk/conditions/polycystic-ovary-syndrome-pcos/treatment/

تخمدان پلی کیستیک

درمان تخمدان پلی کیستیک

ارتباط تخمدان پلی کیستیک و ناباروری

لاپاروسکوپی چیست

دکتر غزاله موسوی زاده

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی
فلوشیپ نازایی از پژوهشکده علمی صارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *